Полезно е да се използва  магията на петък, 13-ти, от

...
Полезно е да се използва  магията на петък, 13-ти, от
Коментари Харесай

Петък 13-ти: Какви мощни ритуали за пари могат да се изпълняват в този ден

 петък

Полезно е да се използва  магията на петък, 13-ти, от всички, които желаят бързи и трагични промени в живота си. Смята се, че в този ден особена мощ имат разнообразни ритуали, свързани с придобиването на доста пари.

Паричен обред

В петък 13-ти е добре да се организира несложен и ефикасен обред за пари – сресване на косата. По което и да е  време на деня, застанете пред огледалото,  и, гледайки се в очите си, сресвайте косата си поне  три минути.

Като в  същото време си представяйте, че  върху вас пада дъжд от пари. Мъжете могат да сресват мустаците и брадите си. В петък, 13-и, резултатите от този паричен обред са  изключително значими и впечатляващи.

Ритуал за пари – 2

Трябва да отидете в  черква на 13-ия ден на който и да е месец, да купите 13 свещи, с цел да получите ресто с железни монети. Пристигайки вкъщи, хвърлете тези монети на пода обратно през рамото си и ги оставете по този начин, както са паднали,  до сутринта.

Направете по този начин, че никой да не видите тези пари. Сутринта, без да се миете, без да се сресвате, съберете парите, завийте ги в носна забрадка и я поставете под леглото. Съвсем скоро ще забележите какъв брой внезапно ще се усилят вашите парични доходи. След ритуала запалете свещите в черква.

Саксия  за пари

Поставете дребен керамичен съд, най-добре саксия за цветя, на видно място. В рамките на една седмица, поставяйте в нея всеки ден по 13 стотинки. След това купете бяла  свещ и свещник.

Поставете саксията на масата, поставете свещта в свещника и изсипете монетите в лявата си длан. Поставете кръг от монети в основата на свещника. След слагането на всяка  монета казвайте: „ Пари, течете.  Пари, блестете. Пари, растете, да ме направите  богат/а  пожелайте “. Запалете свещта с кибрит и вземете свещта със свещника  в ръката си като пресъздавате, че сте богат/а.

Помислете какво ще извършите в този случай, по какъв начин ще се почувствате, по какъв начин и защо ще изразходвате парите си. Когато свещта изгори, съберете монетите и ги върнете назад в саксията.

Всеки ден добавяйте монети в саксията, до момента в който се изпълни. След това я завържете с  забрадка с червен цвят и  сложете в зоната на благосъстоянието на вашия дом.

Знаменитият обред за осъществяване стремежи в Новолуние

 

Методът за осъществяване на стремежи в новолуние е следният: Купете си най-красивия бележник, какъвто можете да намерите в книжарницата – той би трябвало напълно да дава отговор на визията ви за съвършен…

Цялата публикация

Вълшебен обред: “Щастието е в личните ми ръце ”

 

Почти половин година се пробвах да продам колата си и – без резултат. Публикувах обявата на няколко уеб страницата, само че всичко стигаше до там – всички желаеха да смъква цената. Много…

Веди: Астрологът ви поучава, послушайте го!

 

Най-важното нещо – това са вътрешните промени, развиването на тези качества, които се харесват на  Сатурн и предизвикват духовното развиване. Например такива като примирение, усърдие, безмълвие, съвестност, отговорност и аскетизъм.…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР